— Blog —

 

Na turistických chodníkoch platí zimná uzávera až do 15. júna, ale Tatry predsa už dávno nie sú iba o turistike. Určite sa tu nudiť nebudete ani v období takzvanej mimosezóny. V ponuke je celá fúra rôznych iných aktivít, z ktorých pre vás vyberáme týchto sedem.

Ľudkovia, možno ťažko uveriť, ale dá sa v Tatrách zažiť aj také, že sa nemusíte modliť, či sa zmestíte do električky alebo budete musieť čakať na ďalšiu (dokonca nemusíte stáť na jednej nohe, ale sadnete si kľudne cez tri sedadlá a posedí si aj váš ruksak.), nikde sa s nikým netlačíte, turistický chodník máte sami pre seba a do...

V čom je iné kempovanie na jar ako po zvyšok roku a prečo sa oplatí vyraziť kempovať...

Tatry sú v zime jednoznačne rajom pre lyžiarov, ale ak sa náhodou z akýchkoľvek dôvodov s týmto športom nekamošíte, v ponuke je aj celá fúra rôznych iných aktivít. A to aj pre úplných nešportovcov.

Jednou z leharo-noviniek pre túto sezónu sú fungel nové elektrické rozvody priamo na každú parcelu.Nemusíte sa trápiť s predlžovačkami, ani s tým, či vám pri fénovaní vlasov "nebuchne" kávovar. Každá parcela má vlastný 16-ampérový istič, čiže sa nestane ani to, že si sused zapne jacuzzi a celý kemp bude bez prúdu.

Dočkali sme sa a veľmi sa tešíme, že sme v lete uviedli do prevádzky naše nové sociálky.

Prišli ste k nám, nikde nikoho a brána je zatvorená? Nevadí, máme otvorené. Stačí zavolať a buď vám prídeme otvoriť, alebo dostanete inštrukcie ako sa dostať dovnútra. Lepšie však je (pre nás aj pre vás) zavolať vždy vopred. Netvrdím, že vás budeme čakať s teplým čajom (nebodaj dychovkou :)), ale nebudete musieť nikde postávať, parcelu budete mať...

Takto pred rokom, sme pre vás dokončili nové elektrické prípojky. Počas sezóny sme ich vystavili záťažovému testu, odskúšali sme, koľko toho utiahnu, či zvládnu aj mega-nápory kúrenia a klimatizácií v kombinácii s ostatnými spotrebičmi a či to ističe "ustoja".
Každá parcela má pre svoju prípojku vlastný elektromer aj vlastný istič.